Við leggjum áherslu á hollan og fjölbreyttan mat. Við hvetjum börn til að borða meiri grænmeti og ávextir, jafnvel sem álegg. Við veljum skráargatsmerktar vörur þegar er hægt og markmiðið okkar er til að mæta mismunandi þörfum barna í siðdegishressingu.

Dæmi um matseðill

Mánudagur: Brauð með álegg. Ostur, vegan álegg. Gulrætur til hlíðar og epli í ávextir.

Þriðjudagur: Jógúrt með musli (hnetulaust). Vegan jógúrt í boði, og melónur í ávexti.

Miðvikudagur: Rúgbrauð með álegg. Kæfa ,vegan álegg, og gúrkur. Perur í ávexti.

Fimmtudagur: Heilkornabrauð með álegg. Smurostur, vegan smurostur, og tómatar. Bananar í ávexti.

Föstudagur: Flatkökur með álegg. Skinka, vegan álegg, og  paprikur. Appelsínur í ávexti.

 

We focus on a healthy and diverse diet. We encourage our kids to eat more vegetables and fruit aside the things to put on bread in order to support to the dietary requirements for a healthy life and allow for more diversity on the table in general.

Example of a menu

Monday: Bread with cheese, vegan alternatives and cucumbers. Apples as fruit addition.

Tuesday: Yogurt and muesli (nut free). Vegan yogurt available. Melonsas fruit addition.

Wednesday: Rye bread with liver paté and cucumbers. Vegan alternatives available. Pears as fruit addition.

Thursday: Bread with seeds and cheese spread. Alternatives vegan spread available along tomatoes. Bananas as fruit addition.

Friday: Flat bread with ham. Vegan alternative for ham and bell peppers to the side. Oranges as fruit addition.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Ólæsilegt? Breyttu textanum. captcha txt